ORDU / ALTINORDU - ESKİPAZAR İMAM HATİP ORTAOKULU

Ock

Okulumuzda değerler eğitimi kapsamında "Bir Genç Aranıyor" adı altında bir farkındalık hareketi başlatılmıştır. Şube rehber öğretmenlerimizin belirlemesi ile farklı alanlarda gösterdiği ahlaki tutum ve davranışlarıyla öne çıkan öğrencilerimizi gösterdikleri erdemler nedeniyle tebrik ederiz.

5/A Miraç Yalçın.

5/B Ömer Salih Türkeli.

5/C İkbal Kabaklaya.

6/A Nilsu Öztürk.

6/B Nisa Duru Öztürk.

6/C Elif Sönmez.

7/A Zehra Sevgili.

7/B Dilara Genç.

7/C Çınar Furkan Birlikbaş.

8/A İlknur Arslan.

8/B Elif Kırşan.

8/C Asiye Çimiç.

5/ İHO Yaren İnan.

6/ İHO Elif Nisa Gözebe.

7/ İHO İrem Şener.

8/ İHO Reyyan Erken.

Ock

Okulumuzda gerçekleştirilen Siyer-i Nebi yarışmasına katılarak hayırda yarışan ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

1. Fatma Betül Kutlu (7-İHO)

2. Zehra Sevgili (7-A).

3. Busenur Yılmaz (7-A)  ve Abdülkadir Talat Dündar(7-İHO)

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Anadolu İmam hatip liseleri ve imam hatip ortaokulu öğrencilerine namaz bilinci konusunda farkındalık oluşturmak için hazırlanan "Vakti Kuşanmak" projesi kapsamında okulumuzda kapı ve duvar giydirmeleri yapılmıştır.

Ock

öğretmenlerimiz velilerimizi ziyaret ederek okul-aile işbirliğine dikkat çektiler.

Ara

ERDEM  Projesi kapsamında  Ordu Gençlik Merkezi görevlileri okulumuzu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında  görevliler öğrencilerimizle birlikte kitap okudular.

Ara

Okulumuz tarafından yürütülmekte olan "İkra Kitap Bizi Çağırıyor"  ERDEM Projesi kapsamında öğrencilerimiz proje ortağımız olan  Ordu Gençlik Merkezini ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz burada  kitap okuma halkaları oluşturarak kitap okudular.

Ara

ERDEM Projesi kapsamında alınan kitaplarla oluşturulan kitap okuma halkaları öğrencilerin katılımıyla devam ediyor.

Ara

ERDEM Projesi kapsamında velilere kitap dağıtımı devam ediyor.

Ara

Sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) örnek hayatını öğrenmek için istekli olan öğrencilerimize, Altınordu Müftülüğü Gençlik Merkezi sponsorluğunda Siyer-i Nebi kitabı dağıtımı yapıldı. 30 Aralık Cuma günü okulumuzda yapılacak; kaybedeni olmayan bu yarışmaya katılacak öğrencilerimize şimdiden muvaffakiyetler dileriz.

Ara

Öğrencilerimizin öğretmenlerine yaptığı sürprüzin görüntüleri.

Öğretmenler günümüz kutlu olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anmaktayız.

09.05'te saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan anma programımız; günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili anıların ve şiirlerin okunmasıyla sona erdi.

Kas

Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümü münasebeti ile okulumuzda program tertip edildi. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımları ile gerçekleşen törende şiirler okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin yazılar öğrencilerimiz tarafından ifade edildi.

Bu güzel günü emekleriyle daha da anlamlandıran kıymetli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Kas

Okulumuzun 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan genel kurul toplantısı 26/10/2022  tarihinde Okul Aile Birliğin üyelerinin katılımları  ile gerçekleştirildi.  Eski yönetim kurulu güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Ekm

Alemlere Rahmet olarak olarak gönderilen sevgili peygamberimizin veladetinin 1451. yıl dönümü vesilesiyle, onun kutlu mesajını anlamak adına okulumuzda çizgilerle kırk hadis sergisi ve İmam Hatip bölümü öğrencilerimizin Ahmet Yesevi Camiinde yaptıkları kandil programı ile öğretilerini yad etmeye çalıştık. Emeği geçen, katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.